Barcelona CityTour i la pratenca Fundació Rubricatus uneixen forces

Una col·laboració que permetrà crear un sistema per a la recollida, higienització i recircularització dels auriculars que l’empresa de busos turístics reparteix entre els usuaris del seu servei per lluitar contra l’emergència climàtica

Barcelona CityTour i la Fundació Rubricatus posen en marxa una col·laboració que els permetrà crear un sistema per a la recollida, higienització i recircularització dels auriculars que l’empresa de busos turístics reparteix entre els usuaris del seu servei. Gràcies a aquest acord es reduiran el nombre d’auriculars d’un sol ús utilitzats en els busos i es podran assolir uns objectius d’impacte positiu tant en matèria mediambiental com en la generació d’ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual.

RubricatusCityTour03

Beneficis

Gràcies als auriculars recirculats es deixarà de generar anualment 80 tones de CO2 i de consumir 1.300 litres d’aigua, a més de reduir un 99% l’impacte negatiu sobre l’esgotament de la capa d’ozó. Per altra banda el projecte també generarà ocupació per a quatre persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball Tesiprat Serveis.

Amb aquest acord Barcelona CityTour i la Fundació Rubricatus trenquen amb el procés lineal habitual de comprar-usar-llençar, apostant així per un nou sistema d’economia circular. Per altra banda, responsables i curosos amb el medi ambient: tant la recollida com l’entrega del servei es durà a terme amb un vehicle elèctric, reduint així la generació de combustibles fòssils. També en tot el procés d’higienització i recircularització solament s’usaran materials i productes respectuosos i innocus.

RubricatusCityTour01

La Fundació Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre ubicada al Prat de Llobregat. Es dedica a promoure i fomentar la integració social efectiva de les persones amb discapacitat mitjançant la creació de llocs de treball, la inserció laboral i la prestació de serveis de teràpia ocupacional. El seu Centre Especial de Treball, Tesiprat Serveis, aposta per projectes innovadors i d’economia circular per tal de generar noves oportunitats laborals per a persones amb discapacitat i al mateix temps apostar per un món més just, net i sostenible.

Redacció / Fotos: Fundació Rubricatus

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix