Unes 15.000 persones visiten el 21è Mediterranean Diving Show 2020

La fira es va acomiadar mantenint el seu lideratge com a referent pels submarinistes

Després de tres intensos dies, el 21è MD Show 2020 s’acomiada fins a la propera edició. Més d’un centenar d’expositors, presència d’empreses procedents de nou països, 8.300 metres quadrats de superfície, conferències que han marcat el present i el futur del sector, presentació de les últimes tendències, promoció d’interessants destinacions, desfilades amb gran expectació, activitat frenètica a la piscina instal·lada en el recinte firal... elements que han fet d’aquesta edició un engranatge perfecte que han comprovat ‘in situ’ uns 15.000 visitants.

MDShow2020 11

MDShow2020 13

Fira de Cornellà va tornar a convertir-se en l’epicentre del món de les activitats subaquàtiques reunint a marques, proveïdors, agències de viatge especialitzades, didàctiques, centres i escoles de busseig, fabricants de tota mena de material, organitzacions, entitats... Tot al servei d’un públic fidel apassionat pel món submarí. Divendres, el perfil del visitant va ser majoritàriament professional per acollir durant el cap de setmana un públic més familiar, practicant de submarinisme.

MDShow2020 3

Un cop més els visitants han trobat al saló totes les novetats que presenten els fabricants, els materials més innovadors, models de neoprens per submergir-se en qualsevol fons marí i a qualsevol temperatura, les millors càmeres de captació d’imatge subaquàtica, les aletes i ulleres de darrera generació, jaquets, les destinacions més aventureres per qui volen arriscar, les immersions ideals per bussejar en família, destinacions tradicionals com Maldives, Mar Rojo, Indonèsia o els secrets dels fons marins més propers com Costa Brava, Canàries o Balears. Tot en una fira que també ha acollit la presentació de propostes emprenedores com el projecte Marviva una iniciativa de l’Agència de Residus de Catalunya, de la Confraria de Pescadors de Barcelona i del Port de Barcelona que propicia la retirada de deixalles al fons marí amb l’objectiu de reduir l’impacte sobre la vida marina i la qualitat de les aigües permetent recuperar aquests residus com a materials per altres aplicacions. En aquest sentit, en el marc de la fira també s’ha presentat uns mitjons de la firma Còndor fets a partir de plàstic marí recollit dels oceans.

MDShow2020 14

Entre les novetats també ha destacat la presentació de la pel·lícula documental ‘Dolphin Man’, basada en la història de Jacques Mayol, el primer home a trencar la barrera dels 100 metres de profunditat en 1976 i per a molts, conegut com l’home dofí. Per altra banda, el Centre de Busseig de l’Armada s’ha endut el guardó ‘Buzo de Honor’ que en el marc de la fira atorga cada any l’Associació Espanyola d’Història del Busseig (HDSES).

MDShow2020 12

La piscina també ha acaparat l’atenció dels visitants més menuts. Molts són els nens i nenes que s’han ficat a l’aigua per practicar el seu baptisme d’immersió. També s’han realitzat demostracions d’apnea estàtica, una disciplina que cada any té més adeptes i s’han fet tallers d’apnea organitzats per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix