Augmenta un 11% la recollida de roba a Molins de Rei

Es van aplegar gairebé  123.000 quilos de roba, una mitjana d’uns 5 quilos a l’any per habitant

Molins de Rei segueix demostrant que és un dels municipis baixllobregatins més responsables socialment i mediambientalment. I és que l’any 2019 es van recollir gairebé 123.000 quilos de roba, un 11% més que l’any anterior. És a dir, una mitjana d’uns quilos de roba a l’any per habitant.

solidança molins

L’aposta de Solidança no només rau en la reutilització i el reciclatge de la roba que tindrà una segona vida, sinó també en la formació i l’oferta de llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió social derivades de serveis socials de diferents ajuntaments. En aquest sentit, la vila també ha estat partícip d’aquest projecte solidari.

mostrador

IMG 7710 Molins

Així, durant el 2019, a Molins de Rei es van realitzar tres activitats de sensibilització en un centre educatiu de la vila, tres persones van trobar feina a través del programa “Incorpora” i quatre més es van beneficiar de cursos formatius. Accions que contribueixen, sens dubte, a l’economia circular i a combatre l’exclusió social i l’emergència climàtica.

Redacció / Fotos: Solidança-Aj. Molins de Rei

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix