Arrenca la 169a edició de la Candelera de Molins de Rei

Les previsions meteorològiques combinades amb les xifres d’expositors fan preveure una edició amb assistències records

Ahir a la tarda es va posar en marxa la 169a edició de la Candelera de Molins de Rei. Les previsions meteorològiques que pronostiquen un cap de setmana excel·lent, combinades amb les xifres d’expositors, fan preveure una edició amb assistències records. Com cada any, a les set de la tarda va arrencar la visita inaugural a càrrec de les autoritats locals i comarcals i del representant de la fira convidada, la Fira Internacional de la Ceràmica d’Argentona Argillà.

La comitiva inaugural ha estat encapçalada per l’alcalde, Xavi Paz, el regidor de Fira, Pep Puiggarí, i altres regidors i regidores del consistori. Han anat acompanyats de la presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; de la diputada de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; de l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo; i dels  membres del Comitè Executiu de Fira. A l'acte inaugural, també han assistit el diputat al Congrés, José Zaragoza, i el senador, Josep Lluís Cleries.

inau moret 3

Durant la seva intervenció inaugural, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, va començar reconeixent l’esforç fet pels anteriors alcaldes i regidors de Fira, així com de tot el personal que treballa en la preparació i el funcionament de la Candelera. També va aprofitar la intervenció per demanar que “els valors de perseverança, insistència i ganes de construir junts que caracteritzen la Fira, s’allarguin en el temps i en el país per poder avançar com a societat”En la mateixa línia s’ha manifestat el regidor de Fira, Pep Puiggarí, insistint en la idea que “aquesta Fira demana l’esforç continuat de molta gent per aconseguir un resultat altament qualitatiu.”

inau moret 4

En el seu parlament, Moret va destacar el lideratge del govern local de Molins de Rei en l'organització de la fira, assegurant que la converteix “en un gran aparador econòmic que representa l'equilibri entre la tradició de sentir-nos orgullosos dels nostres orígens i, alhora, obrir-nos al futur.”

ianu 2 moret

El recorregut de la comitiva institucional ha arrencat a la plaça Catalunya i han enfilat cap a l’Espai Natura, on hi ha la tradicional Fira del Planter. Després s’ha visitat l’estand de la Fira d’Argentona a l’Espai Cultura, i s’ha continuat cap a l’Espai Empresa, l’Espai Ciutat i l’Espai Gastronomia. Aquests són els cinc grans espais en els quals, des de l’any passat, està distribuïda la Fira per donar més coherència al recinte que allotja a gairebé un miler d’estands.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix