Vecinos Municipalistas de Viladecans demana una auditoria urbanística

Segons la formació política “és necessària per millorar la transparència de l’àrea d’urbanisme”

Vecinos Municipalistas de Vilaecans ha sol·licitat mitjançant instància a l'Ajuntament la realització d'una auditoria urbanística externa de l'àrea d'urbanisme del consistori. Aquesta petició està en un moment on està en marxa projectes com el Pla de Llevant, Polígon Centre o Can Sellarès.

Vecinos municipalistas viladecans equipo 2

En un comunicat de la formació política s’expressa la importància de fer “una revisió de la concessió de llicències d'obres, estudi i fiscalització dels expedients. La intenció que l'auditoria és que sigui de caràcter extern i no pugui alterar el treball diari dels tècnics de l’àrea d'urbanisme” i s’afegeix que “en el nostre ànim no està ni molt menys retardar el treball burocràtic de l'àrea, tot el contrari, volem que s'agiliti el seu treball. Per la importància d'aquesta auditoria per a la nostra ciutat, interpel·lem als grups municipals de l'oposició a la valoració i suport a la nostra proposta. Entenem que aquesta auditoria és necessària per a millorar la transparència de l'àrea d'Urbanisme, pel que esperem que es faci aviat.”

Redacció / Foto: Vecinos Municipalistas de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix