Gavà tindrà un nou barri amb més de mil pisos

Es tracta del primer dels quatre barris previstos en el sector de Ponent, i s’ubica entre el turó de la Roca i el turó del Calamot, en la zona més propera a l’actual casc urbà de Gavà.

En aquest nou barri està previst que es construeixin tres promocions d’habitatges: dues públiques i una de preu lliure. La primera en aixecar-se serà la de 153 habitatges de protecció oficial planificada on abans hi havia el Parc de Bombers, han informat fonts municipals.

L’illa d’habitatges estarà delimitada per l’avinguda Joan Carles I i pel nou vial, i és fruit del conveni signat entre l’Ajuntament i l’empresa IMPSOL, depenent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per a la construcció de 874 habitatges de protecció oficial i preu concertat que es construiran a Ponent en aquests quatre barris de nova creació.

El pressupost de la urbanització de can Ribes és de 4,8 milions d’euros, sufragats íntegrament pels propietaris del sector Pla de Ponent.

Aquest nou barri de Gavà haurà d’acollir, segons els plans previstos, infraestructures estratègiques per la ciutat com la nova comissaria de la Policia Municipal o el tercer ambulatori de la ciutat.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix