Centenars de persones es troben sense llum des del dimarts a Sant Vicenç

Imprimeix

L’Ajuntament ha habilitat el camp municipal de futbol de La Barruana perquè les persones afectades puguin dutxar-se i dormir

Els veïns i veïnes del barri de Can Costa, la Font del Llargarut i La Vinyala, de Sant Vicenç dels Horts, està vivint un autèntic calvari. La tempesta Glòria ha deixat sense llum a centenars de persones, molts d’ells des del passat dimarts, després de caure diversos arbres sobre la xarxa elèctrica durant el temporal que està etzibant amb força la comarca. Des de les hores, esperen sense gaire sort una solució de l’empresa elèctrica Endesa. La indignació i la incertesa entre els afectats ha anat en augment per la manca d’informació i subministrament elèctric de les seves llars.

84092156 1476481555847995 7275195538771804160 n

Com a mesura provisional, l’Ajuntament ha habilitat el camp municipal de futbol de La Barruana perquè les persones afectades per talls de llum puguin disposar de dutxes amb aigua calenta i de llits i mantes per passar la nit. Els serveis municipals i la Creu Roja es troben a la instal·lació esportiva per donar cobertura a les persones afectades. L'alcalde Miguel Comino i la regidora Mireia Vergés es van reunir amb l'equip tècnic responsable del dispositiu.

EO66M9zXUAEDC a

D’altra banda, la companyia elèctrica informa que són diversos els municipis parcialment sense llum a l’àrea del Baix Llobregat i que està treballant de valent per restablir el llum.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Josep Maria Mestres (Arxiu)