Centenars de persones es troben sense llum des del dimarts a Sant Vicenç

L’Ajuntament ha habilitat el camp municipal de futbol de La Barruana perquè les persones afectades puguin dutxar-se i dormir

Els veïns i veïnes del barri de Can Costa, la Font del Llargarut i La Vinyala, de Sant Vicenç dels Horts, està vivint un autèntic calvari. La tempesta Glòria ha deixat sense llum a centenars de persones, molts d’ells des del passat dimarts, després de caure diversos arbres sobre la xarxa elèctrica durant el temporal que està etzibant amb força la comarca. Des de les hores, esperen sense gaire sort una solució de l’empresa elèctrica Endesa. La indignació i la incertesa entre els afectats ha anat en augment per la manca d’informació i subministrament elèctric de les seves llars.

84092156 1476481555847995 7275195538771804160 n

Com a mesura provisional, l’Ajuntament ha habilitat el camp municipal de futbol de La Barruana perquè les persones afectades per talls de llum puguin disposar de dutxes amb aigua calenta i de llits i mantes per passar la nit. Els serveis municipals i la Creu Roja es troben a la instal·lació esportiva per donar cobertura a les persones afectades. L'alcalde Miguel Comino i la regidora Mireia Vergés es van reunir amb l'equip tècnic responsable del dispositiu.

EO66M9zXUAEDC a

D’altra banda, la companyia elèctrica informa que són diversos els municipis parcialment sense llum a l’àrea del Baix Llobregat i que està treballant de valent per restablir el llum.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Josep Maria Mestres (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix