Frenen la proposta de creació d'una comissió de suggeriments i reclamacions

Imprimeix

El portaveu municipal de Ciutadans, Antonio Miguel Ruiz, lamenta la negativa permanent del Prat en Comú i PSC a donar suport a les propostes presentades des del i recorda que ja ho han fet en vuit ocasions aquest mandat

El portaveu de Ciutadans al Prat de Llobregat, Antonio Miguel Ruiz, ha lamentat la reiterada actitud del Prat en Comú i PSC en tornar a rebutjar aquesta nova proposta en el Ple Municipal celebrat ahir. Ruiz ha comentat que "aquesta iniciativa pretenia obrir una nova via de participació ciutadana per a la millora de l'acció de l'administració municipal i vetllar pels drets de la ciutadania". A més afegit que "entenem que la millor manera de canalitzar els suggeriments i reclamacions dels veïns és una comissió específica la funció de la qual sigui detectar les deficiències de funcionament i buscar oportunitats de millora en l'administració local."

A més, Ruiz ha lamentat que no prosperés la moció ja que "no és únicament una qüestió de bon govern, és fins i tot una qüestió bàsica de l'educació i del respecte que una administració ha de mostrar enfront dels seus administrats. No entenem la postura del govern de no voler donar suport a aquesta iniciativa, que a més l'exigeix la Llei per a municipis de gran població". També és una nova oportunitat perduda de millora, ja que "instaurar aquesta comissió milloraria la prestació dels serveis que aquest Ajuntament ofereix a la ciutadania. I a més per a poder defensar els drets dels nostres veïns i veïnes amb major eficàcia".

Redacció / Fotos: Google Maps