Begues pagarà 200.000 euros per no fer un Pitch and Putt al municipi

Imprimeix

L’Ajuntament va arribar a un acord amb la societat que es va veure perjudicada per una modificació al PGOU que impedia executar el seu projecte i que es trobava en litigi amb el consistori des del 2008

Aquesta setmana es va signar l’acord entre l’Ajuntament de Begues i la societat que promovia una instal·lació de Pitch and Putt al municipi baixllobregatí. Es posa punt i final, doncs, a un conflicte que s’arrossegava des de feia molts anys.

El conflicte entre el consistori i els promotors es remunta a l’any 2008. La societat tenia prevista la ubicació a Begues d’una instal·lació per a la pràctica del pitch and putt, tal i com possibilitava el Planejament General d’Ordenació Urbana de 1997 (PGOU). L’any 2008, però, es va decidir tramitar una modificació de planejament i fer marxa enrere en la possibilitat d’executar el projecte, obligant-se a fer front a les despeses que la societat ja havia invertit. Aquestes despeses s’havien quantificat en 400.000 euros, una negociació i la voluntat d’ambdues parts de tancar aquest vell conflicte ha permès assolir un acord final per 200.000 euros.

Redacció / Fotos: Aj. Begues