Miguel Comino demana a la Diputació més inversions per a Sant Vicenç

Imprimeix

L’alcalde del municipi es va reunir amb la presidenta de la Diputació de Barcelona per avançar amb projectes com el desdoblament de l’accés a l’autovia, la nova escola bressol i la residència de la gent gran

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, es va reunir amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, una primera trobada per tractar diversos temes d’interès municipal i establir un marc de relació entre les dues administracions. La trobada, celebrada a la seu de la Diputació, va servir per parlar de projectes actuals on l’ens supramunicipal hi té un paper molt rellevant i que es fa necessari que s’avanci, com és el cas de les obres a la carretera de Torrelles i noves inversions per la millora dels polígons industrials.

nuriamarin comino

Per altra banda, l’alcalde també va exposar projectes de futur en els quals serà fonamental la col·laboració entre les administracions, com per exemple temes de mobilitat com les anhelades variants de la carretera de Sant Boi i el desdoblament de l’accés a l’autovia A-2, o projectes d’inversió en serveis públics com la necessària nova escola bressol i la residència de la gent gran.

L’alcade Miguel Comino va explicar que ha estat una trobada “molt cordial i molt profitosa, tant l’Ajuntament com la Diputació estem en sintonia i estic segur que podrem fer realitat molts dels projectes que necessitem en els propers anys”. En finalitzar la trobada, l’alcalde va convidar a la presidenta de la Diputació a visitar el municipi baixllobregatí.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts