Es redueix la velocitat en un tram de l’autovia de Castelldefels

Imprimeix

Territori i Sostenibilitat ha modificat el tram de 100km/h a 80km/h per la falta de pantalles acústiques que afectaven els habitatges propers a la via

Des del passat 9 de desembre, els conductors que transiten per l’autovia de Castelldefels, la C-31, han comprovat com, en un tram concret de la via, la velocitat màxima s’ha passat de 100kh/h a 80 km/h. El tram afectat, d’uns tres quilòmetres, és el que va des del quilòmetre 182 al 179, segons Trànsit. Mentrestant, la velocitat es manté a 100km/h al seu pas pel municipi de Gavà.

Captura de pantalla 2020 01 07 a las 0.05.46 velocitat

Una modificació que ha provocat un profund malestar entre els conductors que transiten habitualment per la via, perquè no han estat informats degudament d’aquest fet tot i estar senyalitzat des que es va posar en marxa aquesta mesura.

El titular de la via, la Generalitat de Catalunya, ha volgut aclarir la decisió de modificar la velocitat permesa en el tram a través de La Premsa del Baix. Segons el Departament de Territori i Sostenibilitat la reducció de velocitat s’ha aplicat perquè “és un tram urbà on no es disposa de protecció de pantalles acústiques per evitar el soroll pel pas dels vehicles, i que afectaven els habitatges propers”. D’aquesta manera, la Generalitat ha volgut posar fi a les especulacions que afirmaven que la decisió va ser per un motiu de seguretat per als ciclistes i evitar accidents.

Redacció / Fotos: Gava.info-Google Maps