L'autobús substituirà els FGC per treballs de millora de la infraestructura

Imprimeix

Serà entre el 10 i 12, i el 17 i 19 de gener i s’oferirà servei alternatiu entre les estacions de Gornal i Sant Boi

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei alternatiu per carretera amb autobús entre les estacions de Gornal i Sant Boi de Llobregat entre el divendres 10 (a partir de les 20h) i el diumenge 12 gener, i entre el divendres 17 (a partir de les 20h) i el diumenge 19 de gener per a realitzar obres de millora de la infraestructura en aquest tram.

f969ea73 7a5f 442d b3e7 72fe305303dd

Els treballs consistiran en el formigonatge, impermeabilització del túnel i millora del drenatge dels canvis d'agulla de l'estació de L'Hospitalet Av. Carrilet i de la via a les estacions de Sant Josep i Cornellà Riera. A més, també s'aprofitarà la interrupció del servei per a realitzar altres treballs de manteniment i consolidació de la plataforma ferroviària que es troba dins del túnel.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC habilitarà un servei d'autobusos substitutoris per enllaçar amb les estacions de Sant Josep, L'Hospitalet Av. Carrilet, Almeda i Cornellà Riera. D'altra banda, hi haurà un segon autobús directe entre les estacions de Gornal i Sant Boi, en ambdues direccions.

cornella riera 16

Nous horaris

Durant aquest període, es modificaran els horaris dels trens que circulin entre les estacions de Pl. Espanya i Gornal i seran diferents dels horaris habituals, per la qual cosa caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al cercador del web i a les vitrines de les estacions.

Els trens que circulin entre Sant Boi de Llobregat i les estacions que hi ha a Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Manresa i Igualada no veuran modificats els seus horaris habituals, amb l'excepció de la línia L8 (Molí Nou Ciutat Cooperativa) que no circularà. Aquests horaris estan disponibles al web d'FGC, a l'aplicació per a mòbils o a les vitrines de les estacions.

Redacció / Foto: Arxiu