Més de 20.000 persones van visitar la 27a Fira Infantil 2019

Els gossos de la Guàrdia Urbana, el Karaoke i el Mega Game Cornellà van ser les estrelles de l’edició d’enguany

La Fira Infantil de Nadal 2019 de Cornellà de Llobregat es va acomiadar després de dotze dies de gran activitat on els veritables protagonistes han estat els nens i nenes. Aquest és el saló nadalenc de referència en el territori. Més de 20.000 persones van visitar el recinte firal.

Sens dubte, els gossos de la Guàrdia Urbana es van convertir en estrelles aquests dies. El karaoke va tornar a triomfar, espai per on van passar centenars de nens i nenes. La tercera proposta que va captivar al visitant de 2019 va ser la Mega Game Cornellà, noves experiències multiplayer amb l’última tecnologia en realitat virtual.

F.Infantil 3

F.Infantil 4

D’altra banda, els més moguts van optar per sumar-se a l’esport i a les diverses disciplines que es podien practicar en el recinte: mini tennis, mini pàdel, futbol sala, mini futbol, mini hoquei, mini handbol, bàsquet 3x3, circuit BTT, etc. Els més saltarins es van quedar bocabadats amb la gran quantitat de castells inflables i els més creatius van deixar volar la seva imaginació als diferents tallers de màscares, vitralls, terrisseria, maquillatge, divermàgic, on van crear objectes a partir de materials reciclats, etc. El racó de joc simbòlic, la zona de ludoteca i les atraccions de fira van atreure els més petitons pujant als trenets sense cap limitació o jugant a disfressar-se amb els seus pares.

F.Infantil 2

La 27a edició de la fira també va comptar amb visites especials com la de la mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes o del quartet La Jana Band que van delectar amb un petit concert en directe el passat 22 de desembre.

Visitants i entrades

Quant, al perfil del visitant, enguany torna a repetir un visitant procedent majoritàriament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, preferentment de poblacions properes a Cornellà. La modalitat d’entrada més venuda és la que va fer referència a adults amb un menor, però seguida per la modalitat de tiquet vàlid per a adults i dos menors. El tiquet que permet l’entrada a adults amb tres menors és la que menys es va adquirir.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix