Roses 'contra l'oblit' per a la gent gran de Viladecans

El motiu de la visita ha estat repartir-los desenes de roses i acompanyar-los en una jornada molt especial emmarcada dins el Programa de Voluntariat corporatiu d’Unilever UNIdos, segons han informat des de la multinacional.

Així, la companyia s’ha adherit a la campanya de l’associació Amics de la Gent Gran Roses contra l’oblit,  que vol repartir roses i llibres a tots aquells avis que viuen el dia de Sant Jordi sols o en centres d’assistència.

150.000 ancians sols a Catalunya

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de conscienciar a la població de la situació de soledat involuntària que pateixen 150.000 ancians a tot Catalunya.

Una de les voluntàries ha expressat que li ha agradat “molt compartir un dia tan significatiu com és Sant Jordi amb els avis de la residència. Amb un petit gest hem aconseguit que visquin una jornada diferent. Crec que és una bona manera de combatre la situació de soledat que pateix la gent gran”.

Com a activitat complementaria, els empleats voluntaris d’Unilever han posat a la venda Roses contra l’oblit per recaptar fons contra la soledat d’aquest col·lectiu i col·laborar econòmicament amb la ONG Amics de la gent gran.

Redacció | Foto: Unilever  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix