L'astròleg Sadurní espera els infants a la Torre de la Creu

Aquest any, la visita a la casa de l'emissari de Ses Majestats a Sant Joan Despí ens conscienciarà sobre la necessitat de cuidar el planeta a través de diferents activitats

Del 28 al 30 de desembre, l'astròleg Sadurní, l'emissari dels Reis d'Orient a Sant Joan Despí, obrirà les portes de la Torre de la Creu, l'espai on viu tot l'any, per explicar als infants les notícies sobre el camí que estan fent Ses Majestats abans d'arribar la Nit de Reis. Aquest any, la visita a la casa d'en Sadurní ens conscienciarà sobre la necessitat de cuidar el planeta i el medi ambient a través de diferents activitats.

sadurni sjd

La casa de l'astròleg a la Torre de la Creu es podrà visitar els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 17 a 20 hores. A través d'un circuit per la casa, els infants podran fer un viatge per la imaginació, descobrir un món màgic i mirar per la porta estrellada per veure com és el laboratori d'en Sadurní.

Sadurní sjd nadalJPG

Durant la visita, els ajudants d'en Sadurní explicaran als infants com n'és d'important reciclar i cuidar el planeta i el medi ambient per tal de lluitar contra el canvi climàtic i la contaminació. La sostenibilitat també serà molt present a la plaça de l'Estació, davant la Torre de la Creu, on hi haurà jocs fets amb materials reciclats i contenidors de residus per poder col·laborar amb el reciclatge.

Preparant l'arribada dels Reis

L'astròleg Sadurní s'encarrega de preparar l'arribada dels Reis a Sant Joan Despí. Després de l'obertura de la seva casa a la Torre de la Creu, els dies 3 i 4 de gener instal·larà el seu tendal màgic al davant de l'Àrea de Serveis a la Persona, on també hi haurà els patges reials per recollir en mà les cartes dels nens i nenes, que podran preparar l'element màgic per a l'arribada dels Reis d'Orient.

torre de la creu Sadurní 2

El dia 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Joan Despí, a l'esplanada central del parc de la Fontsanta. Per fer possible l'arribada màgica de Ses Majestats, l'astròleg Sadurní estarà acompanyat pel físic i divulgador Dani Jiménez i l'equip de Creaciència.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix