La Gasol Foundation treballa amb nens i famílies en tallers saludables

Imprimeix

La iniciativa Made To Play de Nike se suma a l'objectiu “Zero Obesitat Infantil” a través de la promoció de l'esport i hàbits saludables entre joves de Barcelona

Amb l'objectiu comú de reduir desigualtats socials en l'àmbit de la salut i promoure l'activitat física i l'esport entre els més joves, Made To Play —iniciativa de Nike per a promoure una vida més sana entre els menors a través del joc i del moviment— i la Gasol Foundation —fundació dels germans Gasol l'objectiu dels quals és la lluita contra l'obesitat infantil amb seu a Sant Boi de Llobregat— forgen una nova aliança.

ELHMF2YUEAA9noo

Amb aquesta col·laboració, Made To Play donarà suport a la iniciativa FIVALÍN (Fitness, Values and healthy Lifestyles) de la Gasol Foundation, projecte familiar per a la prevenció de l'obesitat infantil en població vulnerable. La iniciativa, que va arrencar el mes de novembre passat, s'està duent a terme en 30 centres socioeducatius de Barcelona i àrea metropolitana i compta amb la participació de 540 nens/as i 400 mares, pares o tutors legals.

EMKWse3WwAguPht

A través d'aquest acord de tres anys, Nike posa de manifest la seva aposta per un canvi positiu a Barcelona que busca proporcionar un major accés al joc i a l'esport a nens/as amb menys oportunitats. “Barcelona és un lloc ideal per a practicar esport i activitat física. Per a protegir-ho i ajudar els nens a aconseguir el seu màxim potencial, estem impulsant el poder de l'esport i les nostres relacions amb atletes i equips inspiradors, per a marcar la diferència. A través del nostre acord amb la Fundació Gasol podem ajudar al fet que més nens juguin, corrin i saltin cap a un futur millor", comenta Donen Burrows, Director Sènior d'Impacte Social i Comunitari de Nike en EMEA.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation