La Gasol Foundation treballa amb nens i famílies en tallers saludables

La iniciativa Made To Play de Nike se suma a l'objectiu “Zero Obesitat Infantil” a través de la promoció de l'esport i hàbits saludables entre joves de Barcelona

Amb l'objectiu comú de reduir desigualtats socials en l'àmbit de la salut i promoure l'activitat física i l'esport entre els més joves, Made To Play —iniciativa de Nike per a promoure una vida més sana entre els menors a través del joc i del moviment— i la Gasol Foundation —fundació dels germans Gasol l'objectiu dels quals és la lluita contra l'obesitat infantil amb seu a Sant Boi de Llobregat— forgen una nova aliança.

ELHMF2YUEAA9noo

Amb aquesta col·laboració, Made To Play donarà suport a la iniciativa FIVALÍN (Fitness, Values and healthy Lifestyles) de la Gasol Foundation, projecte familiar per a la prevenció de l'obesitat infantil en població vulnerable. La iniciativa, que va arrencar el mes de novembre passat, s'està duent a terme en 30 centres socioeducatius de Barcelona i àrea metropolitana i compta amb la participació de 540 nens/as i 400 mares, pares o tutors legals.

EMKWse3WwAguPht

A través d'aquest acord de tres anys, Nike posa de manifest la seva aposta per un canvi positiu a Barcelona que busca proporcionar un major accés al joc i a l'esport a nens/as amb menys oportunitats. “Barcelona és un lloc ideal per a practicar esport i activitat física. Per a protegir-ho i ajudar els nens a aconseguir el seu màxim potencial, estem impulsant el poder de l'esport i les nostres relacions amb atletes i equips inspiradors, per a marcar la diferència. A través del nostre acord amb la Fundació Gasol podem ajudar al fet que més nens juguin, corrin i saltin cap a un futur millor", comenta Donen Burrows, Director Sènior d'Impacte Social i Comunitari de Nike en EMEA.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix