Junts x Sant Vicenç acusa Comino de no actuar bé amb el tribut metropolità

Imprimeix

L’exalcaldessa, Maite Aymerich, lamenta que “l’alcalde hagi utilitzat els mitjans de l’Ajuntament per faltar a la veritat”

Junts x Sant Vicenç ha volgut replicar les acusacions que va realitzar l’actual alcalde del municipi, Miquel Comino, on manifestava que l’anterior equip de govern, amb Maite Aymerich al capdavant, “no va aportar en el seu moment totes les dades requerides per l’AMB, a través de l’Organisme de Gestió tributària (ORGT), i aquesta va decidir aplicar el tribut sense disposar de tota la informació, amb el consegüent perjudici que això ha significat per als veïns i veïnes de Sant Vicenç dels Horts.”

79431646 2645675362182888 7723217518881406976 o

Segons el grup municipal, tots els disset municipis van enviar la mateixa informació i l’AMB no va reclamar mai l’enviament de la suposada informació que faltava. “Amb això, l’alcalde s’excusa. Menteix per amargar que l’AMB governada amb una majoria gairebé absoluta del PSC no ha fet el càlcul correctament. I també per amargar que el govern municipal no ha fet la feina i ha renunciat a negociar. I ara que hem pagat, ens diu que l’Ajuntament reclamarà una rectificació de l’impost. Tan de bo l’aconsegueixi, però ja va tard”, explica Junts x Sant Vicenç a les xarxes socials.

D’altra banda, l’exalcaldessa i portaveu de Junts x Sant Vicenç, Maite Aymerich, s’alegra que “l’alcalde Comino hi hagi seva la reclamació que el grup municipal Junts x Sant Vicenç va fer en el darrer plenari. Vam demanar que es fes un nou càlcul pel tribut metropolità”. Tanmateix, lamenta però “que hagi utilitzat els mitjans de l’Ajuntament per faltar a la veritat. La pregunta és… està dient l’alcalde que els tècnics van fer malament la seva feina? Està dient l’alcalde que els tècnics dels 17 ajuntaments van fer malament la seva feina? Com és que l’AMB no ha fet cap reclamació a aquest municipi des del mes de febrer? Com és que no ha reclamat que es completés la suposada informació incompleta? Aquí el que passa és que l’AMB ha fet un càlcul erroni d’aquest tribut. Aquí el que passa és que des del mes de juny moment en què encara no se sabia quines eren les quanties d’aquest impost, aquest ajuntament no ha fet la feina.”

Roda Premsa Junts x SVH 20

A més, Aymerich es pregunta “Quantes vegades s’ha reunit l’alcalde amb l’AMB per resoldre aquesta situació? Quantes vegades el regidor d’Economia ha anat amb l’AMB per veure com s’estava gestionant aquest tribut metropolità? Aquí el que passa és que des del mes de juny ha estat en època de vacances.”

Redacció / Fotos: Junts x Sant Vicenç-Arxiu