FGC no s’atura per les festes de Nadal

Imprimeix

El servei de trens finalitzarà a les 23h la vigília de Nadal i el 25 de desembre els trens circularan fins a les 02.00h; mentre que la nit de Cap d'Any hi haurà servei ininterromput a la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris per tal d'adaptar-los a la demanda associada durant les festes de Nadal. Així, entre el dimarts 24 de desembre i el dimarts 7 de gener de 2020, els horaris dels trens d'FGC s'ajustaran a les característiques especials d'aquestes dates i a les necessitats dels usuaris amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, el dimarts 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d'FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00h.

canvihorari FGC 2

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d'Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa. Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d'un tren cada 20 minuts.

Podeu consultar les característiques del servei que oferirà FGC durant el Nadal a www.fgc.cat, al cercador web i de l'aplicació per a mòbils d'FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d'atenció al client 012.

Redacció / Fotos: FGC