FGC no s’atura per les festes de Nadal

El servei de trens finalitzarà a les 23h la vigília de Nadal i el 25 de desembre els trens circularan fins a les 02.00h; mentre que la nit de Cap d'Any hi haurà servei ininterromput a la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris per tal d'adaptar-los a la demanda associada durant les festes de Nadal. Així, entre el dimarts 24 de desembre i el dimarts 7 de gener de 2020, els horaris dels trens d'FGC s'ajustaran a les característiques especials d'aquestes dates i a les necessitats dels usuaris amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, el dimarts 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d'FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00h.

canvihorari FGC 2

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d'Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa. Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d'un tren cada 20 minuts.

Podeu consultar les característiques del servei que oferirà FGC durant el Nadal a www.fgc.cat, al cercador web i de l'aplicació per a mòbils d'FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d'atenció al client 012.

Redacció / Fotos: FGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix