El Parc Sanitari Sant Joan de Déu destaca als premis Hospitals TOP 20

S’alça amb els quatre guardons a què optava, mentre que l’Hospital de Viladecans va rebre dos i el Sant Joan de Déu va ser distingit amb un  

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat va despuntar en les quatre categories dels premis Hospitals TOP 20 a què optava a guanyar: Gestió Hospitalària Global, Dona, Ronyó i Vies Urinàries, i Respiratori. Es tracta d'uns guardons que atorga la consultora IASIST, especialitzada en estudis de mercat del sector sanitari, i que van sorgir l'any 2000 per impulsar el reconeixement dels centres amb millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, i trajectòria. Aquesta vintena edició, celebrada a l'Hotel NH Collection Eurobuilding de Madrid, que va aplegar més de 250 persones, va comptar amb representants dels 69 hospitals públics i privats de l'Estat espanyol nominats, i va repartir 63 guardons.

hg 1000x660

El doctor Ignasi Riera, director d'Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va recollir el guardó a la millor Gestió Hospitalària Global, un reconeixement que l'organització també va rebre els anys 2013 i 2018. Aquest premi destaca el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d'activitat, introduint indicadors d'eficiència, conjuntament amb els de qualitat i adequació. Riera va remarcar que aquest "és un reconeixement a l'esforç i a la tasca diària dels professionals per oferir una assistència de qualitat a la ciutadania, i que ens encoratja a seguir treballant en aquesta línia."

Per setena vegada, l'Àrea Clínica de la Dona va ser distingida amb un premi TOP 20, gràcies als bons resultats de què disposa en cesàries, reingressos, complicacions obstètriques, temps mitjà de les estades i percentatge d'ingressos prepart, entre altres indicadors.

A l'entrega de premis, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu també es va estrenar com a guanyador en l'àrea de Respiratori, una categoria que té en compte els resultats en mortalitat, complicacions i readmissions. Aquest nou premi "reflecteix l'excel·lència dels professionals del Servei de Pneumologia de l'Hospital General", va apuntar el doctor Ignasi Riera. Per un altre costat, també va ser reconegut per primer cop als TOP 20 el Servei d'Urologia del centre hospitalari, en l'àrea de Ronyó i Vies Urinàries, un àmbit en què es valoren indicadors com l'índex de complicacions postquirúrgiques o de readmissions. En aquesta línia, el guardó destaca la inquietud del servei per implementar tècniques i procediments més segurs i eficients, i així aconseguir uns resultats assistencials òptims.  

Altres centres mèdics

D’altra banda, l’Hospital de Viladecans va obtenir també el guardó en la categoria de Gestió Hospitalària Global -és la quarta vegada que el rep- i de l’Àrea de Musculoesquelètic -el segon cop-. Mentrestant, l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat va rebre el premi també a la categoria de Gestió Hospitalària Global.

6480 viladecans

Redacció / Fotos: IASIST

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix