Sant Esteve Sesrovires tindrà la seva pista de gel per Nadal

Imprimeix

Del 18 de desembre i fins al 7 de gener es podrà patinar en una superfície especial de gel sintètic

A partir del proper 18 de desembre i fins al 7 de gener, Sant Esteve Sesrovires tindrà una pista de gel. La instal·lació es farà a la Pista Coberta Francesc Castellet. Es tracta d’una pista amb una superfície especial de gel sintètic que permetrà patinar a un preu molt assequible. El dia de la inauguració oficial serà el 21 de desembre i l’entrada serà gratuïta aquest dia durant tot el matí. Aquesta iniciativa de l’Àrea d’Esports compta amb la col·laboració del Club de Patinatge Artístic.

PISTAFRANCESCCASTELLET

Gratuït per a les escoles

La inauguració oficial serà el 21 de desembre i l’entrada serà gratuïta al matí per a tothom. A més, els dies previs (el 18, 19 i 20 de desembre), les escoles del poble podran accedir gratuïtament amb el seu alumnat per patinar.

Es recomana portar mitjons, guants, casc i roba adient per patinar. La pista funcionarà de 10 hores a 13 i de 16 a 20 hores. Però els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener només obrirà al matí i el 6 de gener només ho farà a la tarda. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, la pista romandrà tancada. 

Els usuaris de la pista de gel comptaran també amb l’assessorament del Club Patinatge Artístic, que també realitzarà un campus -en aquest cas de patinatge sobre rodes- en l’altra part de la Pista Francesc Castellet.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera