Sant Esteve Sesrovires tindrà la seva pista de gel per Nadal

Del 18 de desembre i fins al 7 de gener es podrà patinar en una superfície especial de gel sintètic

A partir del proper 18 de desembre i fins al 7 de gener, Sant Esteve Sesrovires tindrà una pista de gel. La instal·lació es farà a la Pista Coberta Francesc Castellet. Es tracta d’una pista amb una superfície especial de gel sintètic que permetrà patinar a un preu molt assequible. El dia de la inauguració oficial serà el 21 de desembre i l’entrada serà gratuïta aquest dia durant tot el matí. Aquesta iniciativa de l’Àrea d’Esports compta amb la col·laboració del Club de Patinatge Artístic.

PISTAFRANCESCCASTELLET

Gratuït per a les escoles

La inauguració oficial serà el 21 de desembre i l’entrada serà gratuïta al matí per a tothom. A més, els dies previs (el 18, 19 i 20 de desembre), les escoles del poble podran accedir gratuïtament amb el seu alumnat per patinar.

Es recomana portar mitjons, guants, casc i roba adient per patinar. La pista funcionarà de 10 hores a 13 i de 16 a 20 hores. Però els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener només obrirà al matí i el 6 de gener només ho farà a la tarda. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, la pista romandrà tancada. 

Els usuaris de la pista de gel comptaran també amb l’assessorament del Club Patinatge Artístic, que també realitzarà un campus -en aquest cas de patinatge sobre rodes- en l’altra part de la Pista Francesc Castellet.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix