UNICEF reconeix l’escola Petit Món-Felisa Bastida de Castelldefels

Imprimeix

El centre s’ha convertit en un referent en Educació en Drets d'Infància

L'escola Petit Món-Felisa Bastida de Castelldefels ha estat un dels sis nous centres educatius referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global reconeguts el 2019 per UNICEF. Aquest reconeixement s'emmarca dins de la col·laboració d'UNICEF Comitè Catalunya amb el Departament d'Educació de la Generalitat per impulsar l'educació en drets d'infància, tal com marca la Convenció sobre els Drets de l'Infant, i va ser lliurat al centre en un acte que va tenir lloc el passat 11 de desembre al Casal de les Dones de Reus.

La iniciativa té com a finalitat impulsar i reconèixer l'esforç del centre educatiu per dur a terme projectes de ciutadania global a llarg termini i incentivar-los en la millora permanent i la innovació en l'Educació en Drets.

getimatge 1 petit mon

“Per a UNICEF, que desenvolupa programes d'educació arreu del món, cal que els drets de la infància estiguin presents, s'aprenguin, es practiquin i es visquin quotidianament a l'escola" explica Quima Oliver, coordinadora d'UNICEF Comitè Catalunya. “Aquesta iniciativa afavoreix que els centres educatius iniciïn projectes i processos d'adequació amb els principis de la Convenció sobre els Drets de l'Infant amb tots els actors de la comunitat educativa, adults i infants, i crear una xarxa que va creixent cada any", afegeix.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Arxiu