Sant Joan Despí ja viu el Nadal als seus carrers

Hi ha previst una cinquantena de propostes per gaudir intensament de les festes a la ciutat

Ja han començat les activitats del programa de Nadal a Sant Joan Despí, que es prolongaran fins a l'arribada dels Reis. Durant les properes setmanes, l'Ajuntament i les entitats locals organitzaran una cinquantena de propostes que ens faran viure amb intensitat les festes al municipi baixllobregatí, tot gaudint de tradicions populars, música, cinema, teatre, dansa, esport, solidaritat i activitats comercials.

encesa llums centre 2019 2

L'Exposició de Pessebres és una de les activitats amb què comença el programa de Nadal. La podrem visitar del 15 de desembre al 6 de gener a la seu de l'Associació de Pessebristes, on podrem admirar els diorames que recreen les diferents escenes del pessebre. Tampoc faltarà a la seva cita amb la canalla el Tió, amb els tions populars que s'organitzen a diferents places de la ciutat. I diumenge 15 se celebrarà el 43è Concurs Ornitològic organitzat pel Club Ornitológico Timbrado Español Sant Joan Despí.

captura de pantalla 2019 12 05 a las 18.08.28 684x263

El cap de setmana del 14 i 15 de desembre també hi haurà molta música, amb els concerts de l'Escola de Música Enric Granados, de l'orquestra Laud'Ars i els coros rocieros del Círculo Artístico Literario Semillero Azul.

A més, la solidaritat serà molt present amb la celebració de la Radiomarató de Creu Roja Joventut i Radiodespí i amb les activitats que s'organitzen a benefici de La Marató de TV3, com la Gala de Patinatge del CPA Sant Joan Despí, la XV Dansa Solidària de Dansadespí, el Torneig de Pàdel de Tennis Despí o la Gala benèfica del Centre de Formació d'Adults Arquitecte Jujol.

nadallesplanes 836x250

El programa de les festes continuarà la setmana que ve amb més activitats. Una de les més destacades és la Fira de Nadal que se celebrarà a l'entorn de la plaça del Mercat i del carrer de John F. Kennedy, al barri de les Planes, els dies 20, 21 i 22 de desembre. Hi haurà espais de venda d'artesania i productes nadalencs, jocs familiars, taller d'oficis antics i d'entreteniments i espectacles infantils.

També serà un Nadal molt esportiu amb els diferents casals d'hivern a les instal·lacions esportives municipals i la celebració del Torneig premini del Bàsquet Club Sant Joan Despí.

Pel que fa al comerç, hi haurà activitats de dinamització dels eixos comercials de tots els barris, amb actuacions musicals de caire itinerant (13, 21 i 28 de desembre). I als mercats municipals s'organitzaran tallers infantils de manualitats el 27 de desembre i el 3 de gener.

photo 2019 01 05 20 32 59

I a final de desembre començarem a entrar en la màgia dels Reis d'Orient. L'astròleg Sadurní obrirà les portes de la Torre de la Creu perquè puguem conèixer el lloc on prepara l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. I amb l'arribada del nou any, els patges reials s'instal·laran davant l'Àrea de Serveis a la Persona per recollir en mà les cartes amb els desitjos dels nens i nenes, que també podran preparar l'element màgic per a l'arribada dels Reis d'Orient en la Cavalcada del 5 de gener.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix