Presó sense fiança per a l’home que va matar a la seva parella al Prat

El titular del Jutjat d’Instrucció número 5 també va decretar que no es pugui comunicar amb els tres fills de la parella, que queden sota la guarda de la Dgaia

El titular del Jutjat d’Instrucció número 5 del Prat de Llobregat, amb competències en matèria de violència sobre la dona, ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home de 44 anys detingut dilluns per la mort violenta de la seva parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La causa està oberta per assassinat o per homicidi dolós, qualificació que s’acabarà de determinar en funció de com avanci la causa. El jutjat ha acordat també que l’investigat no es pugui comunicar amb els tres menors fills de la parella, que resten sota la guarda de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (Dgaia).

suicida Sant Feliu Llobregat Barcelona EDIIMA20160414 0391 52

El presumpte autor de l’homicidi, un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, es va lliurar voluntàriament als Mossos d’Esquadra quan ja s’havia localitzat el cadàver de la dona amb signes de violència. No hi ha antecedents judicials de violència entre la parella ni cap denúncia, però la dona rebia atenció jurídica i psicològica des de l’estiu del Servei Municipal d’Informació i Atenció a les Dones. També havia estat atesa pels serveis d’Acció Social i pels Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, el Departament de Salut ha obert un expedient informatiu per aclarir perquè un informe mèdic de l’Hospital de Bellvitge, que recollia lesions de la dona a les costelles, possiblement causades per una pallissa de l’home l’estiu passat, no va arribar al jutjat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix