Trobada dels Mossos d’Esquadra amb l'escola Tramuntana de Sant Feliu

El centre ofereix diferents serveis a l'alumnat com a complement necessari dels seus aprenentatges curriculars i en funció de les seves necessitats educatives especials

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat han realitzat una trobada a l'escola Tramuntana en el marc d'un seguit d'activitats portades a terme durant el curs actual, especialment en l'àmbit de xarxes socials i tallers preventius d'abús sexual.

L'escola Tramuntana, que va iniciar la seva activitat educativa l'any 1973, és un centre d'educació especial, concertat per la Generalitat de Catalunya, que atén actualment a Sant Feliu de Llobregat, a 49 nois i noies, entre els 5 i els 20 anys, amb necessitats educatives especials.

El centre ofereix diferents serveis a l'alumnat com a complement necessari dels seus aprenentatges curriculars i en funció de les seves necessitats educatives especials: psicologia, logopèdia i fisioteràpia. Aquests serveis es complementen amb activitats de reforç de l'autonomia personal com la natació, la iniciació a l'esport, les sortides escolars i les colònies.

Són membres de DINCAT (Discapacitat Intel·lectual de Catalunya), associació d'entitats sense ànim de lucre que treballen en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual a Catalunya. L'equip psicopedagògic està format per professionals qualificats: mestres – tutors, psicòlegs, logopedes, fisioterapeutes i educadors. L'equip compta també amb la intervenció educativa de monitors de menjador i transport.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix