Denuncien una agressió “homòfoba i feixista” a dos joves a Sant Boi

Segons Jovent Republicà va ser un grup “extrema dreta” l’autor dels fets que es van produir el cap de setmana

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha denunciat una agressió “homòfoba i feixista” a dos joves de Sant Boi de Llobregat per part d’un grup de quinze persones. Jovent Republicà, organització de la qual una de les víctimes és membre, ha explicat a xarxes socials que els dos nois estaven tornant a casa el dissabte a la nit quan un grup, que denuncien que és d’extrema dreta, els van apallissar i després va fugir.

Segons l’organització, un dels joves va necessitar atenció mèdica urgent a un hospital. Jovent Republicà assegura que els dos agredits han presentat denúncia als Mossos. “Hem pogut comprovar com l’extrema dreta feixista i homòfoba encara es passeja amb total impunitat pels carrers de Sant Boi atacant i agredint joves que passegen tranquil·lament”, lamenten.

Per la seva banda, l’Observatori ha condemnat la “greu agressió” i ha volgut mostrar el seu suport a les víctimes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix