Reclamen que el Trambaix arribi a Molins de Rei

Imprimeix

CCOO, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i la Federació d'Associació de Veïns i Veïnes del Baix Llobregat exigeixen que s’inclogui al Pla Director d'Infraestructures 2021-2030

CCOO, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i la Federació d'Associació de Veïns i Veïnes del Baix Llobregat presenten la campanya: "Volem el Trambaix al Pla". L'objectiu és exigir que l'extensió del Trambaix de Sant Feliu de Llobregat a Molins de Rei (travessant el polígon el Pla), sigui inclòs al Pla Director d'Infraestructures 2021-2030 de la Generalitat de Catalunya.

P070518054

Imatge campanya

Josep M. Romero, secretari general de CCOO, Lluís Carrasco, coordinador de la PTP al Baix Llobregat i Julián Carrasco, portaveu de sostenibilitat de la FAVBAIX , compareixeran el proper dia 29 de novembre per tal de destacar les fites que motiven aquesta campanya, com:

  • La millora del transport públic i, per tant, del desplaçament de les persones treballadores del Baix Llobregat
  • L'execució d'una primera fase d'extensió del tramvia, fins al Pla i Molins de Rei en el nou PDI 2021-2030
  • Desenvolupar l'estudi previst al PDI sobre la prolongació del tramvia fins a l'Estació de Quatre Camins dels FCC (Sant Vicenç dels Horts)
  • La reducció d'impactes mediambientals a la comarca i la seva implicació activa al repte global de canvi climàtic
  • La millora de la qualitat de vida a aquests municipis, a partir de la pacificació del trànsit que implica la xarxa tramviària

Per a les tres organitzacions, que el Trambaix travessi el polígon el Pla, significaria una millora pels milers de treballadores i treballadores que treballen en aquest polígon, on, segons fonts municipals hi ha més de 150 empreses. També permetria la reducció de riscos laborals, permetria ampliar la xarxa de transport públic a la comarca i seria una aposta clara per millorar la qualitat de l'aire, objectiu necessari de diverses administracions.

image 2 planol

Entre altres accions es presentarà el web: www.volemeltrambaixalpla.org com a espai d'informació i de recollida virtual i presencial de signatures adreçat a persones treballadores del polígon i a la ciutadania en general. També presentarem el manifest unitari, material gràfic i infografies explicatives de la proposta.

Redacció / Fotos: CCOO-Arxiu