Els Mossos "es posen la gorra" pels infants i adolescents amb càncer

Imprimeix

Van col·laborar un any més amb l'Associació de Familiars i Amics Oncològics de Catalunya (AFANOC) per tal d'aconseguir diners per als infants i adolescents que pateixen càncer i llurs famílies

AFANOC és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d'una visió solidària amb valors com la justícia, el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Estan al costat de la família durant tot el procés de la malaltia, atenent principalment, les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

191126 NdP 113 RPMS F1

El passat diumenge 24 de novembre, un any més, AFANOC va organitzar la festa "Posa't la gorra" pel càncer infantil a la plaça de la Llibertat de Molins de Rei, com a acte central d'inici de la tretzena edició d'aquesta campanya solidària.

Amb fins solidaris, cada any es ven una gorra solidària creada per un famós dissenyador i, enguany, ha estat Pepe Jeans l'encarregat de materialitzar-la. El mateix diumenge 24, a la festa on van assistir unes 2.000 persones, es va poder adquirir la gorra solidària i els diners obtinguts de las seva venda aniran destinats íntegrament a l'associació AFANOC. El programa d'activitats de diumenge va incloure una cercavila i una àmplia oferta de tallers, actuacions, bèsties de foc, rifa i el gran sorteig solidari amb regals molt especials.

IMG 20191125 WA0005

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van participar activament amb la realització d'activitats per als infants i d'una unitat especialitzada del cos, com és Trànsit.

El conjunt d'activitats de la tretzena edició van fer el tret de sortida el dissabte 23 de novembre, al vespre, amb el Tast de Vins a càrrec de l'Associació Molinenca de Tast, que també va destinar els diners obtinguts de l'entrada i la posterior subhasta de vins, a l'AFANOC.

Els fons aconseguits durant la campanya, fins al moment uns 3.000 euros, tot tenint en compte que la venda de gorres solidàries es perllongarà a les comissaries de Mossos d'Esquadra fins el 13 de gener de 2020, es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i pel manteniment de La Casa dels Xuklis.

La Casa dels Xuklis és una casa d'acollida per aquelles famílies que han d'acompanyar als seus fills i filles mentre reben el tractament oncològic als hospitals de referència.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra