La Policia Local de Castelldefels coordina un estudi de seguretat

Imprimeix

Es tracta d’un estudi aeronàutic pioner per a les operacions amb dispositius RPA (Dron)

La Policia Local de Castelldefels ha coordinat un estudi aeronàutic de seguretat genèric i pioner per a les seves operacions amb dispositius RPA (DRON).

El dispositiu RPA donarà un suport especial amb un plus de qualitat de servei en cas d'accidents, catàstrofes i calamitats públiques, estudis de mobilitat en aquelles vies que presentin problemes amb el trànsit de vehicles, la detecció i suport en les tasques de prevenció i extinció d'incendis, la recerca de persones desaparegudes i el control dels accessos en esdeveniments multitudinaris.

Secuencia 01.00 04 33 42.Imagen fija042 1280x640

Després de més d'any i mig de desenvolupament s'ha arribat a una coordinació amb els gestors de l'espai aeri, ENAIRE, encarregats del control del trànsit aeri de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona‐El Prat, on s'han establert unes mesures de seguretat per tal que la Policia Local de Castelldefels porti a terme les seves tasques amb aquest dispositiu en espai aeri controlat sense interferir amb les altres aeronaus que sobrevolen aquest espai.

C81AA96E 9CBB AA91 E58381776CFDE200

La Policia Local de Castelldefels és pionera en la coordinació d'un estudi de seguretat d'aquestes característiques en l'espai aeri controlat de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona‐El Prat, segon aeroport més important d'Espanya. Es tracta d’una aposta ferma del consistori baixllobregatí per la incorporació de les noves tecnologies al servei dels ciutadans de Castelldefels.

Redacció / Fotos: Arxiu