Detingut un antisistema per danys a entitats financeres d’Esplugues

El detingut, Alejandro S.B., de 23 anys, va passar aquest dissabte a disposició judicial i ja ha estat posat en llibertat.

A ell i a les dues persones més denunciades se'ls imputen nou faltes i quatre delictes de danys, la reparació dels quals puja a 10.300 euros.

Els primers danys els van fer el febrer i van seguir el març, i en tots els casos, actuaven amb la cara tapada, el que dificultava la seva identificació.

Entre d'altres accions, realitzaven pintades en les oficines i també donaven cops als caixers amb una maça.

Una de les persones denunciades, J.V.A., va ser detinguda el passat 29 de març, dia de la vaga general, per participar en diferents aldarulls al centre de Barcelona, segons informen els Mossos d'Esquadra.

La investigació continua oberta i no es descarta la participació de més persones en els fets ni la implicació del detingut i els dos investigats en altres episodis de vandalisme.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix