Més controls de vigilància de la Policia Local a Sant Esteve Sesrovires

L’increment de robatoris que s’han produït en diversos municipis de la zona sud del Baix Llobregat han estat el motiu principal de l’operatiu

Efectius de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires estan intensificant els controls de vigilància en diversos punts del municipi davant l’increment de robatoris que s’han produït a diversos municipis de la zona nord. Alguns d’aquests controls són conjunts amb Abrera o Mossos d’Esquadra.

Així mateix, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana s’ha demanat a Mossos d’Esquadra que incrementi el seu suport en vigilància i es traslladarà al Departament d’Interior la demanda d’un augment d’efectius a la zona.

Segons informen els Mossos, els darrers robatoris estarien perpetrats per bandes organitzades que actúen de manera molt ràpida, preferentment en horari de tarda-vespre. Els cossos de seguretat recorden  la importància de seguir els consells en matèria de seguretat i alertar la Policia en cas de detectar conductes o moviments sospitosos.

Instal·lació de càmeres i més efectius

Així mateix, l’ajuntament sesrovirenc està ultimant la licitació del sistema de càmeres de vídeovigilància que s’instal·laran en punts estratègics del municipi per tal de reforçar la seguretat.

1909958

A aquesta mesura se suma la voluntat municipal de recuperar efectius per a la plantilla de la Policia Local a curt termini. En els últims dies s’han incorporat tres agents interins que substitueixen les tres darreres baixes que tenia el cos per diversos motius. També s’està treballant en la redacció de les bases per a la convocatòria de tres places d’agents de mobilitat horitzontal. Paral·lelament s'està en fase de publicació de tres places d'agents de carrera no interins.

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix