Compte enrere per a les obres del nou Centre Cívic de La Guàrdia

Imprimeix

A partir del 18 de novembre s’iniciaran els treballs previs per adequar la plaça de la Pau i iniciar el procés de construcció de l’equipament vicentí, que es preveu que estigui llest a finals de l’any vinnent

El barri de la Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts viurà els propers deu mesos el procés de transformació de la plaça de la Pau per tal d’acollir el nou equipament que en serà referència: el nou Centre Cívic de La Guàrdia. Està previst que el dilluns 18 de novembre comencin les obres de construcció, que s’han adjudicat a l’empresa CPM Construcciones, Pintura y Mantenimiento, i tenen un pressupost d’1.209.620,51 € (IVA inclòs).

Juan Ramón Torres, regidor de La Guàrdia i el Llinàs, explicat que “ha començat el compte enrere perquè el barri compti amb un nou equipament de primera categoria, en la qual entitats i el conjunt de veïnes i veïns podran realitzar activitats i participar de la vida social del barri.”

L’àmbit d’actuació del projecte se situa en la part sud de l’illa delimitada pels carrers Mestre Ramon Camps i Olot i té una superfície total de 3.048,60 m2. Actualment hi ha un parc amb zona de jocs infantils i un petit edifici que serveix de vestidors per la pista esportiva polivalent. El primer que es farà es enderrocar l’edifici de vestidors i el paviment de formigó de davant del mateix. També s’enderrocaran les grades existents de la pista que queden separant la pista de la zona de sauló, i es deixaran les que estan adossades a la tanca. En l’espai del parc hi ha un arbrat ben conservat que es protegirà i conservarà. Només es retiraran aquells arbres que estan situats en l’emplaçament de l’edifici o els que es veuen afectats per l’obra.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts