Segueix la millora de l’espai públic al barri de Ciutat Cooperativa

Imprimeix

Els treballs són finançats amb una subvenció dels fons FEDER de la Unió Europea

Comença una nova fase de les obres de millora de l'espai públic del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou que es realitzen amb una subvenció dels fons europeus FEDER. El passat estiu ja es va iniciar la reurbanització del carrer de Ciutat Cooperativa, 1-4 i la reconstrucció del mur que dona continuïtat a la façana del barri executada entorn de la passera dels FGC. Ara, es renovaran diverses illes interiors dels edificis del barri.

cooperativa

En aquesta nova fase d'obres es pavimentaran un total de 6.480 m2 d'espais situats entre les escales 48 a 66 i a la vorera de les escales 67 a 70 del carrer de Pau Casals. Un dels objectius és eliminar els desnivells del terreny i crear una plataforma única de pas per a les persones. Es renovarà la xarxa de clavegueram de recollida d'aigües pluvials i se substituirà tot l'enllumenat per un altre de tecnologia LED. També es canviaran les jardineres actuals per unes altres que facin l'espai més accessible.

Captura de pantalla 2019 11 11 a las 17.41.12

Al llarg dels darrers mesos s'han fet altres millores importants en aquesta zona de la ciutat. Les més destacables han estat la renovació integral de les escales d'accés al barri, el nou Casal de la Gent Gran i la millora global de la plaça de Rafael Alberti.

Remodelacions espais entre blocs Ciutat Cooperativa i Molí Nou

Pròximament s'ampliarà la vorera del carrer de Mahatma Ghandi i, més endavant, està prevista la reurbanització entorn de les escales 77 a 79 i la connexió de Ciutat Cooperativa amb Molí Nou a través del carrer de Joan Maragall.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi