En marxa un projecte per millorar l'estat dels habitatges a Castelldefels

Imprimeix

L’Ajuntament començarà l'11 de novembre valorant i analitzant els immobles del barri de Can Vinader

L'Ajuntament de Castelldefels, a través de l'àrea municipal d'Urbanisme i Medi Ambient, està treballant per millorar l'estat dels habitatges del municipi baixllobregatí, posant especial atenció a la millora l'accessibilitat, l'eficiència energètica i l'estat de les façanes, entre d'altes qüestions.

Per aquest motiu, el consistori ha iniciat un estudi per conèixer quin és l'estat actual dels habitatges i sobre el terreny començarà valorant i analitzant el barri de Can Vinader. D'aquesta manera, dos tècnics professionals realitzaran entre l'11 i el 15 de novembre una diagnosi dels habitatges del barri.

getimatge.vistalegre castelldefels

Les persones encarregades, que aniran degudament identificades, inspeccionaran les parts exteriors dels edificis (façanes) i faran fotografies dels mateixos. En cas que fos necessari, demanaran accedir a l'interior dels edificis (no dels habitatges) per inspeccionar les zones comunes i els patis. En aquest cas sol·licitaran al veïnat la seva col·laboració per poder accedir-hi.

Des de l'àrea d'Urbanisme i Medi Ambient agraeixen la col·laboració veïnal “esperant poder donar a conèixer aviat els programes de rehabilitació que es duran a terme al barri.”

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Notícias de Castelldefels