El Baix Llobregat participarà de la visita anual de la pagesia a Montserrat

Imprimeix

És un dels moments més destacats al llarg de l’any per al sector agrícola de la comarca

Aquest dissabte 9 de novembre se celebra la setanta-setena visita anual de la pagesia del Baix Llobregat a Montserrat, una activitat que comptarà novament amb una nodrida presència de persones d’arreu del territori.

La trobada començarà a les 10.30 h amb la rebuda a l’atri de la basílica on també es beneiran les nombroses paneres plenes de verdures i fruites conreades al Baix Llobregat que aporten les diferents poblacions participants. Seguidament, a les 11 h, se celebrarà la missa conventual després de la qual, a la sala de reunions, tindrà lloc la recepció a càrrec de l’abat, Josep Maria Soler. Ja al migdia, a la plaça del monestir, està programada una ballada de sardanes amb la música de la Cobla Sitgetana a la qual seguirà l’actuació del Cor de Caramelles de Begues. El punt final serà un dinar de germanor del qual s’espera que en prenguin part al voltant de 600 persones.

IMG 20151107 130349

La visita a Montserrat és un dels moments més destacats al llarg de l’any per al sector agrícola de la comarca. Com a mostra d’aquesta importància l’any passat el propi president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, se sumava a la jornada per a conèixer les inquietuds de la pagesia al Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu