Detinguts 13 ‘Ñetas’ per la pallissa a un menor a Pubilla Cases

Imprimeix

La policia acusa els detinguts de temptativa d'homicidi: una de les víctimes, J. J. P., de 16 anys, va patir una meningitis arran de les ferides al cap, va estar en coma induït fins fa pocs dies i ara es recupera a l'hospital de Bellvitge.

Aquella tarda, uns 20 integrants dels ‘Ñetas’ van irrompre al parc amb la intenció d’atacar una banda rival, però, com que no la van trobar, van agredir als dos joves i els van robar els seus telèfons mòbils.

Dels 13 detinguts, nou són menors d’edat i set d’ells ja han estat ingressats en un centre de menors. La resta ha entrat a presó. Tots estan imputats pels delictes de lesions, temptativa d’homicidi i associació il·lícita.

Els Mossos han desvinculat aquest episodi del crim d’un menor bolivià a ganivetades el passat divendres al barri de la Florida de L’Hospitalet.

Aquest cap de setmana es va produïr una baralla multitudinària a Cornellà de Llobregat, a la zona de discoteques de Femades, entre joves de bandes llatines rivals que va acabar amb sis detencions.

Redacció | Foto: El Dia (Arxiu)