L’AFA Baix Llobregat va celebrar el vint-i-cinquè aniversari

Imprimeix

Gairebé 500 persones es van donar cita a l’Auditori de Cornellà de Llobregat per commemorar el quart de segle d’un l’entitat que treballa per recolzar i millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer

L’Auditori de Cornellà de Llobregat va acollir l’acte del vint-i-cinquè aniversari de l’AFA Baix Llobregat, una entitat sense ànim de lucre nascuda per recolzar i millora la qualitat de vida de tots els afectats per la malaltia de l’Alzheimer. Un acte que va aplegar gairebé 500 persones.

2704lqimg0653

L’esdeveniment, presentat per Mireia Navarro, actual directora de Ràdio Cornellà, va començar amb una poesia llegida per l’actor Jordi Salas, seguida per una actuació dels participants en el taller de musicoteràpia del Prat de Llobregat.

Després de passar un vídeo de fotografies de testimonis de la trajectòria de l’AFA Baix Llobregat, va ser el torn dels parlaments: Maria Rosa Giner (presidenta de l’AFA), José Montilla (expresident de la Generalitat de Catalunya), Marc Simón (director corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació La Caixa), Lluïsa Moret (presidenta de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat), Francisco Iglesias (secretari general del Departament de treball, Assumptes Socials i Família de la Generalitat de Catalunya) així com Antonio Balmón (alcalde de Cornellà). Totes les intervencions van destacar el paper que va jugar l’entitat baixllobregatina per la lluita contra la malaltia i van reiterar el seu suport a la seva labor.

EH0z3QFWkAEbOjP

Posteriorment, Félix Patrón i Lali Rodríguez -quatre vegades campions d’Europa de ball retro i actuals subcampions d’Espanya de ball esportiu de la modalitat de deu balls, estàndards i llatins, van fer una exhibició del seu talent. A continuació es va fer un speech de la doctora Mercè Boada titulat "El arte de no perder". L’acte va continuar amb la projecció d’un vídeo dels Centres Alois rodat especialment per l’ocasió per Éric Martín.

EH6qb8oW4AAOB5R afa

La gala també es va centrar a donar veu a una familiar cuidadora i un malalt d’Alzheimer en fase incial dels grups de joves afectats de Cornellà. Finalment, Alba Martínez va cantar i es van lliurar les plaques de reconeixement a la seva dedicació a totes les delegades fundadores, axió com a la seva presidenta.

74474286 2478498449062255 2880248465047158784 o

I per acabar el grup vocal Zetzània va cantar tres cançons a capela que va tancar l’acte. Cal destacar que al vestíbul de l’Auditori es va organitzar una exposició de Cristian Sarmiento amb imatges d’usuaris del Centre Alois de Cornellà de Llobregat.

Redacció / Fotos: AFA Baix Llobregat