L'AMB reforça el servei de bus metropolità per Tots Sants

Imprimeix

Al Baix Llobregat, s'activa un servei especial d'autobús a Molins de Rei i es reforça la línia PR3 del Prat de Llobregat

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha activitat aquests dies de Tots Sants un dispositiu especial de reforç del servei de bus metropolità per desplaçar-se als cementiris de la metròpolis de Barcelona. Aquest reforç inclou tant algunes línies urbanes com metropolitanes.

En l'àmbit del Baix Llobregat, s'activa un servei especial a Molins de Rei i es reforça la PR3 del Prat de Llobregat. El servei especial de Molins de Rei serà el divendres 1 de novembre i estarà en funcionament de 8.30 a 18.50 h, amb una freqüència de 30 minuts. Connectarà Riera Bonet amb el cementiri, amb parades intermèdies. La línia PR3, els dies 1, 2 i 3 de novembre incrementarà la freqüència de pas: dels 60 minuts habituals, es redueix a 30 minuts. És a dir, hi haurà dos autobusos l'hora.

L'AMB recorda que els usuaris de transport públic metropolità disposen de tota la informació actualitzada a l'app AMB Mobilitat.

Redacció / Foto: Aj. El Papiol-Arxiu