La comarca tindrà un Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere

Imprimeix

La seva elaboració va a càrrec de la Fundació Surt, una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe

El Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està treballant per facilitat el desplegament de polítiques per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tots els municipis de la comarca, independentment de la seva grandària.

És per això que està elaborant el primer Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere. Actualment està en la primera fase, la de diagnòstic, que preveu tot un seguit d’accions al territori per a determinar la realitat del col·lectiu a la comarca i identificar les principals desigualtats i discriminacions. A finals d’aquest mes d’octubre és previst que acabi el diagnòstic, que inclourà un procés participatiu a partir d’un treball grupal amb enquestes.

esparreguera4259

L’elaboració del pla va a càrrec de la Fundació Surt, una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe. L'entitat va presentar, a principis d'octubre, el procés d’elaboració del document als càrrecs electes i personal tècnic dels ajuntaments i del Consell Comarcal que formen part de la Taula Comarcal LGBTI.

 Redacció / Fotos: Arxiu-Fundació Surt