La ‘Marxa per la Llibertat’ arriba a Martorell

Imprimeix

El municipi baixllobregatí serà demà el punt de sortida de la darrera etapa que té com a destí final Barcelona

Girona, Berga, Vic, Tàrrega i Tarragona van ser els punts de partida de les cinc ‘Marxes per la Llibertat’ convocades per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per protestar contra la sentència del procés. Sota el lema ‘Autodeterminació i llibertat, prou repressió’, les columnes van arrencar el dimecres passat cap a la capital catalana, on han d’arribar demà divendres al migdia, coincidint amb la jornada de vaga general convocada per la Intersindical CSC.

marxa llibertat martorell

72365994 561452514398389 2511313896761982976 o

Precisament avui, Martorell acull avui el final del segon dia de marxa dels participants. Centenars de persones de totes les edats de les marxes de Tarragona i Tàrrega hi han confluït al municipi baixllobregatí per descansar i, demà, reprendre el seu camí fins arribar a Barcelona. S’allotjaran a Ca n’Oliveras on s’han programat diverses activitats.

El Baix Llobregat, protagonista

El territori serà protagonista de la darrera etapa de la ‘Marxa per la Llibertat’, on s’espera importants afectacions a la mobilitat de les persones.

Per aquest divendres, 18 d'octubre, i amb motiu de les marxes programades i autoritzades, estan previstos els següents talls de trànsit a la nostra zona:

  • A partir de les 7 h es tallarà progressivament l'antiga N-II entre Martorell i Sant Vicenç dels Horts.
  • Al voltant de les 11 h ocuparan el pont de connexió entre Molins de Rei i Sant Vicenç per agafar la B-23 direcció Barcelona.

Recomanar que durant el divendres se segueixi la informació del Servei Català de Trànsit per fer els desplaçaments.

infografia trams dies DIA 3 v4

Redacció / Fotos: Arxiu