Comencen a dissenyar a Esplugues una ludoteca mòbil

El Ludobús forma part d'un projecte europeu per impulsar el joc com factor de cohesió

Esplugues de Llobregat ha creat l'Urbact Local Group (ULG), un grup format per representants d'entitats, escoles i centres de referència ubicats a la ciutat, a més de personal municipal i responsables polítics, per impulsar un projecte basat a fomentar el joc com a factor de cohesió social. De moment, el grup s'ha reunit per decidir com serà la ludoteca mòbil que l'Ajuntament té previst impulsar. Aquest projecte està inclòs en la xarxa de ciutats europees Playful Paradigm -sorgida del programa Urbact de bones pràctiques europees-, de la qual Esplugues forma part al costat d'Udine (Itàlia), impulsora de la xarxa, Cork (Irlanda), Katowice (Polònia), Klaipeda (Lituània), Larissa (Grècia), Viana do Castelo (Portugal) i Novigrad (Croàcia).

image preview ludoteca espoluguis 2

La primera sessió de treball de l'ULG, que va tenir lloc el 14 d'octubre a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues, va consistir a llançar una pluja d'idees sobre el Ludobus: per a proposar nom i imatge de la futura ludoteca mòbil, per definir quin tipus de jocs ha de contenir i amb quins objectius, i per establir espais, periodicitat i horaris, entre altres aspectes. Els resultats s'incorporaran a la plataforma digital Esplugues Digital, on el grup de treball podrà fer comentaris i esmenes a les idees sorgides, i generar noves.

Redacció / Foto: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix