Centenars de persones es desplacen a peu a l'Aeroport del Prat

La Gran Via està tallada en direcció Llobregat, segons han confirmat fons de la Guàrdia Urbana

Centenars de persones es desplacen a peu per la Gran Via de Barcelona per arribar fins a l'Aeroport del Prat, responent a la crida de Tsunami Democràtic que demana aturar la infraestructura per protestar per la sentència de l'1-O. La via està tallada en direcció Llobregat, segons han confirmat fons de la Guàrdia Urbana. Els Mossos d'Esquadra ha demanat a Renfe que interrompés el servei de trens al Prat -que ha recuperat el servei 50 minuts després- i de Metro.

780 0008 5882538 147a04130d65ff71045969f747c3fe75

Des de plaça Espanya desenes de persones anaven agafant la Gran Via per arribar fins a l'Aeroport, en uns moments en què no funcionava el servei de metro i tren per arribar-hi. La Neus és una de les que cap a les tres de la tarda, passava per davant de la campana convençuda que trigarien únicament una hora i mitja per fer els 12 quilòmetres que els separava de l'aeroport. En Martí, en canvi, era conscient que no anava ''preparat'' per fer tants quilòmetres caminants però almenys en volia fer un tram per ''solidaritzar-se'' i ''fer poble''.

Trams tallats al trànsit per manifestacions (17.30h)

C-31 al Prat sentit Aeroport

B-210 a Gavà

Redacció / Fotos: El Punt Diari

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix