Els veïns i veïnes de Pla de Vent-Torreblanca es mobilitzen

Imprimeix

Una assemblea es va reunir ahir amb diversos representants de partits polítics santjoanencs per explicar la problemàtica de la manca d’un treballador/ra social i van redactar una instància per intentar que el Ple abordi el tema

Una assemblea de veïns i veïnes del barri Pla del Vent-Torreblanca de Sant Joan Despí es va reunir amb diversos representants de diferents partits polítics municipals. Es va tractar la problemàtica de la carència de professionals que facin atenció social al barri, amb la presència física dels professionals i així evitar desplaçaments als veïns amb dificultats de mobilitat.

Una vegada finalitzada la reunió es va redactar una instància que s´enregistrarà avui dijous a l’ajuntament, acompanyada amb centenars de signatures que li donen suport a la demanda. A la instància es reclama que el proper Ple municipal abordi aquest problema, i sigui incorporat a l´ordre del dia del Ple, amb concessió de la paraula d´un veí o veïna que presenti el problema per intentar buscar una solució.

Redacció / Foto: Arxiu