Cornellà mostra el seu el condol a la família de la jove Cristina Ortiz

Imprimeix

La plaça de l’Ajuntament es va omplir en solidaritat amb els familiars de la veïna de la ciutat assassinada presumptament per la seva exparella

Al voltant del miler de persones i representants polítics de Cornellà de Llobregat es va concentrar ahir a la tarda davant de l'Ajuntament per mostrar el condol a la familia de la jove de 28 anys Cristina Ortiz, assassinada presumptament a mans de la seva exparella, Abdelaziz Ourzat El Yechioui, el passat 21 de setembre a Southampton, Regne Unit, on residia per motius laborals.

Durant l’acte es va llegir un manifest de condemna a la violència masclista i a continuació es va fer uns minuts de silenci per acompanyar als familiars en aquests moments tan durs. La societat cornellanenca va manifestar la seva indignació i ha ofert un sentit reconeixement i mostra de recolzament als pares, germana i familiars, tot mostrant la seva solidaritat amb la seva veïna.

Octubre19 8040

El manifest llegit va remarcar amb contundència la denúncia i condemna d'aquest tipus de violència per part del govern municipal i ha remarcat la necessitat de treballar de forma conjunta i coordinada dels agents socials, forces de seguretat i administracions per establir sistemes de prevenció, educació i intervenció.

Des del coneixement dels fets, l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat es va posar a disposició de la família i ha aplicat el protocol de dol contra la violència masclista, que ofereix recursos els recursos d'atenció social, jurídica i psicològica necessària per afrontar aquest tràgic moment.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà -CCMA