L’AMB s’apunta al talent, la innovació i un nou model urbanístic sostenible

Imprimeix

Renova per onzè any consecutiu, juntament amb INCASÔL i Ajuntament de Barcelona, el seu compromís amb el projecte Barcelona Catalonia

La Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ​​renoven per onzè any consecutiu a Expo Real 2019 el seu compromís amb el projecte Barcelona Catalonia per donar suport a models de desenvolupament inclusius, sostenibles i cohesionadors. Expo Real és una de les principals fires immobiliàries del món, que se celebra a partir d'avui dilluns 7 fins al 9 d’octubre a Munic (Alemanya).

Els projectes que presenta Barcelona Catalonia sota el lema Keeps on rocking! són el reflex de la vocació internacional, oberta i cosmopolita que tenen la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya.

En l’edició d’enguany, Expo Real obre un nou saló, Nova, dedicat a la innovació aplicada al sector immobiliari. La fira de Munic s’uneix així al debat PropTech i com les empreses del sector utilitzen la tecnologia per refinar, millorar o reinventar els serveis que ofereixen. Catalunya també afronta reptes en aquest sentit i mostra d’això en són les iniciatives del govern català i de la ciutat de Barcelona amb els principals operadors de telecomunicacions per convertir Catalunya en un laboratori obert en connexió 5G.

Col·laboració públic-privada

Barcelona Catalonia consolida el seu model de col·laboració públic-privada que suma les propostes de les diferents administracions i els  projectes de companyies privades del sector. En aquest sentit l’estand d’Expo Real aplega vuit empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió són els ajuntaments de Badalona, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, i Viladecans; i companyies com Europa Center, Fabregat Perulles Sales Abogados, Forcadell, Gina Barcelona Architects, Invest in the Center of Catalonia, JAP, L35 Architects i Meridiana.

Redacció / Foto: Generalitat