L’AMB s’apunta al talent, la innovació i un nou model urbanístic sostenible

Renova per onzè any consecutiu, juntament amb INCASÔL i Ajuntament de Barcelona, el seu compromís amb el projecte Barcelona Catalonia

La Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ​​renoven per onzè any consecutiu a Expo Real 2019 el seu compromís amb el projecte Barcelona Catalonia per donar suport a models de desenvolupament inclusius, sostenibles i cohesionadors. Expo Real és una de les principals fires immobiliàries del món, que se celebra a partir d'avui dilluns 7 fins al 9 d’octubre a Munic (Alemanya).

Els projectes que presenta Barcelona Catalonia sota el lema Keeps on rocking! són el reflex de la vocació internacional, oberta i cosmopolita que tenen la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya.

En l’edició d’enguany, Expo Real obre un nou saló, Nova, dedicat a la innovació aplicada al sector immobiliari. La fira de Munic s’uneix així al debat PropTech i com les empreses del sector utilitzen la tecnologia per refinar, millorar o reinventar els serveis que ofereixen. Catalunya també afronta reptes en aquest sentit i mostra d’això en són les iniciatives del govern català i de la ciutat de Barcelona amb els principals operadors de telecomunicacions per convertir Catalunya en un laboratori obert en connexió 5G.

Col·laboració públic-privada

Barcelona Catalonia consolida el seu model de col·laboració públic-privada que suma les propostes de les diferents administracions i els  projectes de companyies privades del sector. En aquest sentit l’estand d’Expo Real aplega vuit empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya. En aquesta ocasió són els ajuntaments de Badalona, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, i Viladecans; i companyies com Europa Center, Fabregat Perulles Sales Abogados, Forcadell, Gina Barcelona Architects, Invest in the Center of Catalonia, JAP, L35 Architects i Meridiana.

Redacció / Foto: Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix