CCOO i ICV homenatja Joan N. García-Nieto

Amb motiu del vint-i-cinquè 25è aniversari de la seva mort

CCOO i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) del Baix Llobregat organitzen un acte d’homenatge a Joan N. García-Nieto, en el vint-i-cinquè aniversari de la seva mort. Serà el dilluns a les 18 hores a CCOO a Cornellà (Ctra. d’Esplugues, 68). Segons el sindicat “hem escollit el 7 d’octubre, Jornada Mundial pel Treball Digne, i comptarem amb les intervencions de diferents persones que reflexionaran sobre diferents aspectes de la seva dilatada trajectòria i compromís social. Abordarem el seu vincle amb les comunitats cristianes de base, amb el món acadèmic, la seva petjada a la ciutat de Cornellà i a la comarca del Baix Llobregat, i el seu compromís social, polític i sindical.”

Està confirmada la presència de família de García-Nieto, membres d’ESADE, diferents entitats, partits i ajuntaments del Baix Llobregat. Es comptarà també amb les intervencions de Benigno Martínez, amic personal; Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis del Baix Llobregat; Candela López, co-coordinadora d’ICV Baix Llobregat; i Josep Maria Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat.

hqdefault nieto

També hi haurà una fila zero on es faran reflexions sobre desigualtats i evolució del món del treball amb membres de la Coordinadora contra la Marginació, Claudio Carmona, tinent d’Alcalde i regidor delegat de Polítiques Mediambientals i Comunitàries i membre d’ICV Cornellà, Daniel Jover, professional de llarga trajectòria en l'educació dels joves per a la incorporació social i laboral, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de  Catalunya.

L’acte també contemplarà una actuació poètic-cultural a càrrec d’Esteve Bosch i es presentarà un audiovisual fet per a l’ocasió, que pretén apropar la figura de García-Nieto a les generacions més joves, produït i dirigit per NAO Cinematogràfica.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix